Přerušení dodávky el. energie ÚTERÝ 16.4.2019 - Josefovice, Klimkovice

V úterý 16.4.2019, v předpokládáné době 7:30-17:00, dojde k výpadku připojení k síti Internet z důvodu přerušení dodávky elektrické energie společností ČEZ v Josefovicích a části Klimkovic. Výpadek proudu postihne AP Josefovice + dokrývací AP, a v Klimkovicích AP sýpka a všechny přípojné body na sýpce závislé: gažík, hrdel, cica, rybárna a v Polance AP točna. Na sýpce máme sice záložní zdroj, nemusí ale vydržet po celou dobu odstávky proudu. Podle délky odstávky proudu a výdrže UPS buď k výpadku dojde, nebo nikoli. :)

Z výše uvedeného důvodu je možné, že přestože ve Vašem domě/bytě elektřina fungovat bude, připojení k síti nikoliv. Nerestartujte ani jinak nemanipulujte s přívodními zařízeními ani routery. Pokud by se připojení nejpozději po 17.hodině neobnovilo, kontaktujte nás prostřednictvím SMS na hotline +420 724619047. (SMS můžete zasílat 24hod denně, vč. víkendů a svátků.)

(Formulář pro vyhledávání odstávek elektřiny na webu ČEZu zde: http://www.cezdistribuce.cz/cs/pro-zakazniky/odstavky.html.)