Zápis z jednání rady OS KlimNet č. 07/2004 ze dne 26.12. 2004

Program:

1. Zhodnocení dosavadní činnosti rady a technické komise

2. Zhodnocení stability naší sítě

3. Rozšíření sítě

4. Optimalizace sítě

5. Odkoupení AP

6. Změna ceníku

7. Přijetí členů

ad 1) Práci rady a technické komise zhodnotil předseda sdružení jako velmi dobrou a poděkoval všem, kteří se na rozvoji sítě podílejí.

ad 2) Po vyřešení problémů na nových AP, se jeví stabilita jako dobrá. Samozřejmě k občasným výpadkům dochází, ale pořád se pracuje na jejich zlepšení.

ad 3) Vzhledem k velkému zájmu o členství v našem sdružení, došla rada k závěru připojit k internetu i jiné obce v našem okolí.

ad 4) S tím i souvisí optimalizace sítě. Páteřní spoje jsou hlavně ve večerních hodinách přetížené, proto je třeba použít jinou technologii na posílení těchto spojů. Po probrání všech návrhů, došla rada společně s technickou komisí k závěru, že nejlevnější a nejlepší řešení je postavit optické pojítko Ronja a 5,8 GHz. Tímto úkolem byli pověřeni Radek a Štěpán.

ad 5) Rada odsouhlasila odkup zařízení ve vysílacím bodě "Daty", "Cica". Podmínky prodeje upravuje smlouvy číslo: 251201 a 251202.

ad 6) Rada odsouhlasila návrh o navýšení měsíčního poplatku za internet pro nečleny o 50 Kč od 1.1.2005.

ad 7) Aleš Raška podal návrh na přijetí všech čekatelů na členství, kteří zaplatili registrační poplatek do 26. prosince 2004. Povinnost platit měsíční příspěvek počala 15 dní po začátku měsíce, v němž byl čekatel přijat.

Návrh byl schválen.

Přijatí členové byli zapsáni do seznamu členů sdružení.

Za OS KlimNet

V Klimkovicích 26.12.2004

Aleš Raška - předseda OS

.......

Jiří Langer - člen rady OS

.......

Radek Neuvirt - člen rady OS

.......

Martin Kuča - člen rady OS