Neplánovaný výpadek sítě 23.5.2017

Vážení členové, v odpoledních hodinách došlo k výpadku velké části sítě z důvodu PŘERUŠENÍ DODÁVKY ELEKTRICKÉHO PROUDU společností ČEZ v Klimkovicích, k němuž došlo kvůli poruše na vysokém napětí v souvislosti s odpolední bouřkou.

Podle toho, jak se ČEZu daří obnova proudu, nabíhá i síť KlimNet. Situaci neustále sledujeme a antény po obnově napájení kontrolujeme a podle potřeby síť opravujeme.

Update 21:15: část Klimkovic (a tedy i naše antény) je stále ještě bez proudu.

22:00 elektřina a celá síť je opět funkční, bude-li mít někdo ze členů potíže s připojením, ozvěte se nám prosím kdykoli :-) (tel.č.: 724619047 v pracovní dny 9-17hod., 24hod denně vč. víkendů a svátků můžete zasílat SMS).

Jakmile jsme zveřejnili zprávu, že je ve 22:00 hod. vše funkční a opraveno, tak došlo v síti ČEZ k dalšímu výpadku dodávky elektrické energie v oblasti Klimkovic. Důvodem je porucha na vysokém napětí, na lince ČEZ prozatím neví kdy bude porucha odstraněna.

V 5:30 hod. byla DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE OBNOVENA, následně probíhalo oživování a kontrola sítě KlimNet. Na AP legie se muselo osobně (Alda), tam byl spadlý jistič, legie (a na něm závislé AP hechter, ulman a alda) tedy obnoveny v 7hod.