Přerušení dodávky el. energie STŘEDA 16.10.2019

Ve STŘEDU 16.10.2019, v předpokládáné době 7:30-15:00, dojde ze strany ČEZ k přerušení dodávky elektřiny v části Klimkovic. Výpadek napájení /připojení k síti Internet postihne dle schématu dostupného na webu společnosti ČEZ tyto naše přípojné body: legie, u barevny, glomb, gažík, sýpka, zámek, zdrav. středisko, resnerova, požárnická, rybárna, cica, zahrádky a dále závislá AP: hechter, ulman, hrdel, tocna.

Vzhledem k rozsahu plánované odstávky jsme zaslali informační email raději na všechny klimkovické AP body + ty závislé (část Polanky). Z předchozích zkušeností již víme, že může nastat výpadek i mimo předem hlášená místa... Konkrétní místa jsou uvedena na stránkách ČEZu, případně na vyvěšených oznámeních.

Z výše uvedeného důvodu je možné, že přestože ve Vašem domě/bytě elektřina fungovat bude, připojení k síti nikoliv. Nerestartujte ani jinak nemanipulujte s přívodními zařízeními ani routery. Pokud by se připojení nejpozději po 15.hodině neobnovilo, kontaktujte nás prostřednictvím SMS na hotline +420 724619047. (SMS můžete zasílat 24hod denně.)

(Formulář pro vyhledávání odstávek elektřiny na webu ČEZu zde: http://www.cezdistribuce.cz/cs/pro-zakazniky/odstavky.html.)

 

UPDATE: dodávka elektřiny obnovena v 13:25. Bohužel nám nenajely AP legie a točna. Legie oživeny po fyzickém zásahu v 15:10, točna opravena vzdáleně v 15:30.

Výpadek jsme zároveň využili pro vylepšení AP Glomb :) (výměna antén a kabeláže)