Přerušení dodávky el. energie Olbramice - PÁTEK 22.4.2022

V PÁTEK 22.4.2022, v předpokládáné době 7:30 - 15:30 dojde ze strany ČEZ k přerušení dodávky elektřiny v části Olbramic. Výpadek napájení postihne dle schématu dostupného na webu společnosti ČEZ naše AP Budzela.

AP budeme po dobu odstávky ČEZu napájet náhradním zdrojem el. energie, proto, pokud vše půjde podle plánu, mělo by dojít pouze ke dvěma kratším výpadkům připojení k síti KlimNet. A to ve chvíli, kdy ČEZ vypne proud a než my zapojíme centrálu (předpokládáme nejpozději v 8hod.) a podruhé ve chvíli, kdy ČEZ zapne proud a my AP přepojíme z centrály zpět do sítě ČEZu.

Členům, kteří jsou na AP Budzela, byl odeslán informační email (doporučujeme udržovat Vaše kontaktní údaje v členské kartě aktuální). 

UPDATE: V 7:30 zapojena centrála, kolega odjel řešit další věci. V 7:40 AP nefunkční - zatím netušíme proč, druhý kolega jede na místo zjistit, co se s centrálou stalo.

8:40 CENTRÁLA JE OPĚT V PROVOZU

opětovné přepojení do sítě proběhlo v odpoledních hodinách bez sebemenších potíží :)

Z výše uvedeného důvodu je možné, že přestože ve Vašem domě elektřina fungovat bude, připojení k síti nikoliv. Nerestartujte ani jinak nemanipulujte s přívodními zařízeními ani routery. Pokud by se připojení nejpozději po 15:30 neobnovilo, kontaktujte nás prostřednictvím SMS na hotline +420 724619047. (SMS můžete zasílat 24hod denně.)

Formulář pro vyhledávání odstávek elektřiny na webu ČEZu, s rozpisem jednotlivých ulic a popisných či orientačních čísel, najdete zde: https://www.cezdistribuce.cz/cs/pro-zakazniky/odstavky.