Školení II

 

Dne 11.6. 2005 se uskutečnilo u marva již druhé školení KlimNetu. To bylo trošičku jinak pojaté než minule.
Výňatek z emailu: Pritelkyne, manzelky, deti a jina zviratka :-) s sebou.
Původní plán byl, že celá akce bude na zahradě, bohužel počasí nám nepřálo, takže jsme se přesunuli dovnitř.
Také byl rozdíl v popíjeném alkoholu. Minule jsme pili co kdo donesl, a že toho bylo, tentokrát jsme sehnali pořádné pivo, (Ostravar 12° ) a marv s Verčou nakoupili zásobu klobásek, a? nezhyneme hlady.
Školení probíhalo bez nějakých zádrhelů. Jen rybičky a pes od Aldy se nudili. Pes se uvelebil na koženém gauči a spal a rybičky čekaly, až je marv nakrmí. Nevím, jestli je nakonec nakrmil, ale jestli jo, tak jim asi ty klobásky smíchané s pivem moc nechutnaly.
Po 22. hod. se s námi rozloučili Alda s Lenčou a vyrazili v dešti domů. Fakt jsme chtěli jít s Radkem taky, ale v tričku v takovém dešti jsme si to rozmysleli.
Kolem půlnoci došlo pivo, Štěpán měl pořád ještě na něco chu?, tak marv vytáhl jeho vlastní snad 10 letou, 3x pálenou třešňovici.
Tato třešňovice se vyznačuje velmi dobrou, trošičku nahořklejší chutí, aspoň se to o ní říká. Je zajímavé, že za ty roky zmizelo v myslím 5 litrovém demižonu jen minimální množství. Tak dva roky zpátky jsme ji s Radkem testovali a dodnes na ni vzpomínáme. Bohužel marv s tímto pokladem moc šetří, takže jsme nic nedostali.
Zato Štěpánovi dopřál. Ten ji nejprve trošičku okoštoval a poté ji na ex hodil do sebe, což nás mrzelo, jelikož takový skvost by se měl vychutnávat. Poté se velice rychle vytratil i s přítelkyní domů, doufám, že si neznačil celou cestu domů jako minule.
Bohužel pivo už došlo a třešňovici marv schoval na bezpečné místo, takže jsme pili jen minerálku. (Kombinovat to s vínem už nikdo nechtěl.)
Po druhé hodině jsme úspěšně dorazili domů, což je po takovém obtížném školení obdivuhodný úkol.


Pro ty, kteří hlasovali do ankety, je tady výsledek. Díky těm 8 dobrým lidem za důvěru.