Veletrh Moderní žena

O víkendu se na olomouckém výstavišti konal veletrh Moderní žena a vánoční stůl plný dobrot.

A protože jsem dlouho nebyla na žádném výletě, vyrazila jsem se pokochat pohledem na sličné modelky a modely. A samozřejmě taky utratit pár peněz za nějakou tu kosmetiku, obhlídnout bižuterku, stříbro, "ozdoby" z chirurgické oceli a ochutnat nějaké dobroty.

Stánků s kosmetikou tam bylo asi nejvíc a každý (návštěvnice, ale i návštěvník ) se mohl nechat nalíčit, navonět, napatlat nějakým krémem a podobně.

Ani žaludek nebyl ochuzen - ochutnávky vína, masa a sýrů se nedaly minout a bylo možné se najíst i "hotovek". Velké mínus bylo, že hotovky se daly koupit jen na jednom místě, takže během stání v poměrně dlouhé frontě se mi krutě sbíhaly sliny na svíčkovou, ale když jsem došla na řadu, došla i svíčková. Ale ten gulášek taky nebyl špatný.

Co se týče programu, tak byla k vidění kadeřnická show, malé mažoretky, po molu se několikrát prošly modelky a modelové - předváděli spodní prádlo, sportovní oblečení, šaty, obleky, ale největší ohlas měly svatební šaty. Nikdy bych nevěřila, že krémové šaty můžou být tak krásné (kéž už by si mě tak chtěl někdo vzít ).

Při odchodu jsem si ještě nechala změřit tuk - výsledek prozrazovat nebudu, ale asi bych se měla zamyslet nad svou životosprávou. Na veletrhu bylo sice možné nechat si poradit se životosprávou, sestavit jídelníček na míru, poradit se s lékaři, ale to jsem nějak minula (nejspíš mě mnohem víc vábily ochutnávky ).