Přerušení dodávky el. energie Josefovice 14.10.2022

V PÁTEK 14.10.2022, v předpokládáné době 7:30 - 14:30, dojde ze strany ČEZ k přerušení dodávky elektřiny v části Josefovic. Výpadek napájení/připojení k síti KlimNet postihne dle schématu dostupného na webu společnosti ČEZ naše AP Josefovice, Blažej a závislé AP Fluksa. Odstávka elektřiny se tak - co se připojení k síti KlimNet týče - dotkne VŠECH členů v Josefovicích.

Formulář pro vyhledávání odstávek elektřiny na webu ČEZu, s rozpisem jednotlivých ulic a popisných či orientačních čísel, najdete zde: https://www.cezdistribuce.cz/cs/pro-zakazniky/odstavky.

UPDATE 13.10.2022: Výpadek el. proudu se pokusíme pokrýt náhradním zdrojem, který umístíme na hlavní AP Josefovice. Pokud vše vyjde jak plánujeme, bude skutečný výpadek připojení k síti KlimNet jen ráno při zapojení centrály, a následně v odpoledních hodinách po obnovení dodávky proudu od ČEZu, kdy přepojíme AP zpět - pokud se na AP nevyskytnou nějaké nepředpokládané potíže.  Členům byl rozeslán informační email na kontaktní emailové adresy v členských kartách.

 UPDATE 14.10.2022: Po přepojení na náhradní zdroj nefunguje jedna jednotka. Nastavení nové si bohužel žádá svůj čas, posléze bude vyměněna. Omlouváme se za potíže.

CCA 13:30 VŠE OBNOVENO