PLÁNOVANÝ VÝPADEK SÍTĚ 4.3.2023

Vážení členové,

chtěli bychom Vás informovat, že v sobotu 4.3.2023 v předpokládané době od 09:00 do 11:30 hod. budeme, v souvislosti s pokračující rekonstrukcí budovy Základní umělecké školy v Klimkovicích, pracovat na přetažení datových a napájecích vedení mezi serverovnou rádiovými spoji do nové trasy, což se bohužel neobejde bez výpadku.
Na dobu nezbytně nutnou (předpoklad je cca 1- 1,5h) tak dojde k úplnému výpadku připojení z důvodu nutného odpojení napájení spojů zajišťujících jak přívod konektivity z Internetu, tak propojení k záložnímu datovému okruhu. Tyto spoje jsou zároveň první, které se budeme snažit zprovoznit, jednotlivé části sítě by pak měly nabíhat postupně jak budeme obnovovat napájení jednotlivých páteřních spojů.
Provedení prací je závislé na příznivém počasí, doba výpadku se může změnit i s ohledem na případné neočekávané okolnosti, jako např. závada na hw. Pokud by Vaše připojení nebylo funkční i po 11:30, dejte nám prosím vědět na kontaktní telefon formou SMS, nerestartujte své routery, popř. přijímače.

Děkujeme za pochopení
KlimNet z. s.

UPDATE: 12:30 PRÁCE BYLY DOKONČENY. Po kontrole by mělo být vše v pořádku a funkční. Pokud byste přesto měli jakékoli potíže s připojením k síti KlimNet, zašlete prosím SMS.