Bouřka 30.6.2024

19:30 Vzhledem k bouřce a silnému dešti můžeme očekávat výpadky, jak sítě KlimNet, tak elektřiny... (info v článku průběžně aktualizujeme).

V 19:22  došlo k výpadku elektřiny na Hýlově. Bez proudu je naše AP Hýlov, PORUCHA NA ČEZ JE JIŽ NAHLÁŠENÁ. Zatím však pracovníci ČEZu nedokážou odhadnout čas opravy, "je toho hodně". V každém případě my se k našemu zařízení fyzicky nedostaneme dříve než zítra po 8.hodině. Budeme tedy doufat, že naše zařízení je v pořádku a po obnovení dodávky elektřiny vše naskočí.

21:00 Část Polanky je bez elektřiny, z toho důvodu nefungují naše AP Hrdel a Skotnice (ČEZ i tuto poruchu již eviduje) a AP Vydraliny nám zatím jedou na UPSku. Od 21:30 se přidává AP Polanka (UPS se vybila) a závislé dokrývací AP sýkora.

22:35 Výpadek dodávky el. proudu zatím beze změny, ale to je asi pochopitelné. Budeme držet pracovníkům ČEZu palce a ráno (moudřejší večera) uvidíme...

UPDATE ráno :) Polanka - všechna AP jsou po obnovení elektřiny funkční. (Elektřina byla obnovena po půl 1 v noci.)

AP hýlov - v 7:50 antény ožívají. Kolega je akorát cca 500m před AP (jel na místo s prodlužkou, jelikož tam byl problém "jen" s jednou fází), dojíždí na místo, kde jsou pracovníci ČEZu. Vypadá to, že by mohla být dodávka elektřiny obnovena, ale ještě nejásáme... Nyní bude probíhat kontrola stavu našeho zařízení. 8:10 AP HÝLOV JE V POŘÁDKU A FUNKČNÍ.