Zápis z jednání rady KlimNet č. 06/2010

Hlavy se radily...

Zápis z jednání rady OS KlimNet

Konané dne: 31.5.2010
Začátek: 18:00 hod
Konec: 20:00 hod

Přítomní:

čecháková Veronika
Hradský štěpán
Kuča Martin
Langer Jiří
Neuvirt Radek
Raška Aleš
Tvrdý Dan

Program:

  1. Spoj do Ostravy
  2. GSM resetátory
  3. AP Mexiko
  4. Paneláky - optika
  5. UPS Zbyslavice
  6. UPS ZUš
  7. Odkup materiálu
  8. Porady s instalátory
  9. Přijetí nových členů

  1. Máme podepsanou smlouvu s VšB o umístění zařízení, můžeme tedy začít s přípravnými pracemi. Návrh byl přijat.

  2. Testujeme GSM resetátory na AP, první se neosvědčil dle našich představ, byl zaslán na reklamaci a zakoupíme jiný typ. Návrh byl přijat.

  3. Na AP Mexiko se nám bohužel nepodařilo domluvit na předělání na 5 Ghz, budeme tedy hledat jiné řešení. Návrh byl přijat.

  4. Paneláky - je třeba předělat 1 optickou trasu za vícevláknovou optiku. Provede se podle počasí asi v neděli ráno (Jiri, Daník, Radek, marv). Návrh byl přijat.

  5. Dodání UPS na Zbyslavice - má na starosti cica. Návrh byl přijat.

  6. UPS na ZUš - Potřebujeme posílit stávající zálohy. Pořeší Dan s Vládíkem. Návrh byl přijat.

  7. Dosud se od členů, kteří ukončili standardním způsobem členství v KlimNetu, po domluvě odkupovalo jejich zařízení (dle stavu). Vzhlem k průběžnému vývoji technologie a zkvalitňování sítě jsme se rozhodli, že nyní již zařízení odkupovat nebudeme - takové zařízení je pro nás již ve většině případů nevyužitelné. Návrh byl přijat.

  8. Jednou za 2 měsíce budou přizváni na radu i instalátoři. Budou-li mít zájem, mohou se dostavit a probrat se členy rady své návrhy či připomínky od členů. Návrh byl přijat.

  9. Alda podal návrh na přijetí všech čekatelů na členství, kteří zaplatili registrační poplatek do 31.5.2010. Povinnost platit měsíční příspěvek počala 15 dní po začátku měsíce, v němž byl čekatel přijat. Návrh byl schválen všemi hlasy. Přijatí členové byli zapsáni do seznamu členů sdružení. Návrh byl přijat.