Výpadky na síti - noční bouřka 27.8.2023 (průběžně aktualizováno)

Vážení členové,

po noční bouřce, kterou nešlo nezaznamenat, postupně napravujeme škody na síti. V případě potíží s připojením k síti KlimNet nám zašlete SMS na naši hotline +420 724619047, budeme se snažit průběžně reagovat. Děkujeme za pochopení a trpělivost.

10:00 Na některých místech dosud nejde elektřina (čerpáme informace z webu bezstavy.cz ale i od majitelů domů, kde máme AP umístěna).

Stále nefunkční AP: skotnice, glomb, zahradky, slachta, josefovice, blazej.

AP účetní: ačkoli po nočním řádění fungovalo, tak v 11:35 z nějakého důvodu vypadl proud, problém byl odstraněn v 17:35

AP Skotnice: provoz obnoven cca 13:45

UPDATE pondělí 28.8.2023

AP josefovice: při bouřce tam uhodil někde blesk, dosud jsou bez proudu a termín opravy ze strany ČEZ je neznámý (nejsou schopni odhadnout). Na AP Jos je závislé AP blažej.

AP glomb: dosud není elektřina opravená a bohužel platí totéž co v Josefovicích - termín opravy ze strany ČEZ je neznámý (nejsou schopni odhadnout). Na AP Glomb je závislé AP zahrádky.

AP slachta: problém s elektřinou, v neděli v odpoledních hodinách se to elektrikáři nepovedlo opravit, pokračování bude dnes, v pondělí.

Po obnovení dodávek elektrického proudu budeme schopni analyzovat, zda naše zařízení na výše uvedených AP přežila a v jakém jsou stavu...

7:55 Provoz AP jos a blazej obnoven! Můžeme se aspoň trochu radovat - ve chvíli, kdy kolega AP jos napojoval centrálu, podařilo se ČEZu obnovit dodávku el. proudu pro půlku Josefovic :) Vše zkontrolováno a funkční. 

9:05 ČEZu se podařilo obnovit dodávku elektřiny v další části Klimkovic a tak můžeme s radostí oznámit, že AP glomb a závislé AP zahrádky jsou již také v provozu. Vše zkontrolováno a funkční.

13:00 Proud obnoven i na AP Šlachta.

Nyní je celá síť KlimNet funkční. V případě, že Vám i nadále nefunguje připojení k síti nebo se chová "divně", pošlete nám SMS s adresou a prověříme to.