Údržba AP ZŠ Klimkovice 1.9.2023

Vážení členové,

chtěli bychom Vás informovat, že zítra, tj. dne 1.9.2023 v době od 10:00 hod. budeme pracovat na údržbě AP ZŠ. 
Budeme zprovozňovat zcela nový venkovní POE switch, instalovat nový spoj k dokrytí oblasti okolo řadovek na ulici 9. května, instalovat nové rádiové jednotky pro přepojení dalších členů na novější technologii, měnit část stávajících rádiových jednotek za novější modely a provádět přepojení kabeláže do výše zmíněného POE switche.
Z tohoto důvodu může docházet k jednomu a/nebo více výpadkům připojení, a to vždy na dobu pouze nezbytně nutnou z důvodu provedení dané operace, neplánujeme odpojení celého přístupového bodu sítě.
Předpokládané ukončení prací je plánováno nejpozději okolo cca 13.hodiny, délka výpadku který zaregistrujete, by neměla přesáhnout cca 30 minut. Počasí by mělo být příznivé a nemělo by tak průběh prací ovlivnit. Co je však může ovlivnit, jsou neočekávané okolnosti ke kterým v průběhu dojít může, a o kterých v tuto chvíli nevíme. Pokud by výpadek trval déle, nerestartujte své přijímače ani routery, ale kontaktujte nás telefonicky nebo pomocí SMS.

UPDATE: Práce byly ukončeny ve 14:50. Dnes se více nedařilo než dařilo a během prací došlo 2x i k neplánovanému výpadku spoje na Polanku :(  Omlouváme se za potíže.