Zápis o náhradní valné hromadě občanského sdružení ze dne 9. srpna 2005

Zápis o náhradní valné hromadě občanského sdružení
_______________________________________________________________________

KlimNet
se sídlem: Polní 346, Klimkovice, PSč: 742 83
Ič: 26666936

Den konání: 9. srpna 2005 od 18:30 – 20:00 hod.

Místo konání: Klimkovice, Hasičská zbrojnice

Pořad jednání:

  1. Zahájení valné hromady, volba orgánů valné hromady.
  2. Schválení mimořádné investice pro zkvalitnění sítě KlimNet.
  3. Diskuze
  4. Závěr

PRŮBĚH

1. Náhradní valnou hromadu zahájil Aleš Raška, člen sdružení v 18:30 hod., který konstatoval, že dle prezenční listiny valné hromady je přítomno 33 členů sdružení a valná hromada je usnášeníschopná ve všech bodech pořadu jednání.

Následně Aleš Raška navrhl Jiřího Langra, aby provedl zápis z valné hromady, v souladu s příslušným ustanovením stanov, s tím, že zápis bude ověřen přítomným Alešem Raškou. Vyzval rovněž všechny přítomné, aby se k tomuto návrhu vyjádřili, resp. vyjádřili své připomínky. Přítomní vyjádřili s tímto návrhem souhlas.

2. Dále se přešlo k hlavnímu bodu valné hromady. Předseda sdružení Aleš Raška seznámil všechny přítomné s návrhem o přechodu k jinému poskytovateli internetu. Kdyby se brala konektivita do internetu od českých radiokomunikací. Tato firma nám nabídla velmi dobrou cenu za portovou konektivitu. Je však nutné si vybudovat vlastní spoj mezi klimkovickými lázněmi, kde mají internet přivedený a našim hlavním bodem. Vzhledem k našemu častému navyšování je třeba mít kvalitní spoj, který bude tuto konetivitu schopný i při navýšení k nám kvalitně dodat. Jako asi jediná volba za rozumné peníze nám vyšel 10 GHz spoj, jehož cena i s vybudováním se pohybuje celkově do 150 tisíc. V této ceně je započítán nákup 10 GHz spoje, pronájem umístění a výstavba stožáru na lázních a stavba stožáru na umělecké škole. Výstavba by byla hrazena z členských poplatků za internet.

Poté Aleš Raška seznámil všechny přítomné s podmínkami hlasování o výstavbě tohoto spoje. To bylo provedeno přímou volbou.

Valná hromada hlasovala takto:

Postavit tento spoj 32:0:1 (pro:proti:zdržel se) –Valná hromada tuto výstavbu schválila.

3. Následně vyzval Aleš Raška všechny přítomné, aby přednesli své návrhy a připomínky. Rozhostila se čilá diskuze. Tyto podněty budou probrány hned na první nové radě KlimNetu. Výsledky budou známy v zápisu rady.

4. Aleš Raška poté prohlásil pořad jednání třetí valné hromady za ukončený, poděkoval všem přítomným za účast a valnou hromadu cca v 19:30 hod. ukončil.

Přílohy:

presenční listina ze dne 9.8. 2005

Zapsal: ……………………………

Ověřil: ……………………………