Zápis z jednání rady KlimNet č. 02/2008

 


Konané dne 16. 3. 2008

Přítomní:

Aleš Raška
Langer Jiří
Hradský štěpán
Kuča Martin
Tedy 80 % členů rady

Tvrdý Dan
Varga Ondřej


Program:

1. AP polanka

2. AP Polanka 3

3. Předělání dalších AP na 5 Ghz

4. Navýšení na 40 Mb

5. Sesí?ování paneláku v Klimkovicích na Havlíčkově ulici

6. úpravy databáze - faktur

7. KlimNet místnost

8. Odkládání peněžní rezervy

9. Přijetí nových členů


1. Jiri s Mrvem podali návrh na předělání AP polanka, přidají se nějaké antény, vymění koaxy a všechny aktivní prvky se umístí do racku. Návrh byl přijat.


2. Jiri podal návrh na výstavbu AP polanka s krycím názvem 3. Návrh byl odložen. O výstavbě se rozhodne až po předělání AP Polanka.


3. Po plně funčním AP dan na 5 Ghz, předělal Jiri další AP, takže v tuto chvíli jsou použitelné na 5 Ghz:AP ZUš(sektory směr panelák a řadovky) a AP legie (směr polanka), další budou postupně přibývat.


4. Alda navrhnul přikoupení konektivity o dalších 5 Mb. Návrh byl přijat


5. Jiri navrhnul sesí?ování paneláků na Havlíčkově ulici. Minulý rok se tato akce odložila, bylo dost práce s vnitřním sí?ováním, ale tento rok se to snad dokáže. Návrh počítá s natažením převěsů mezi některými paneláky pomocí optického kabelu. Návrh byl přijat úkoly se rozdělily: Alda se to pokusí domluvit a Jiri sežene firmu, která to provede.


6. Zase se nahromadily návrhy, co a jak upravit v databázi, aby se s ní lépe pracovalo. Jako vždy to padlo na štěpána, který se s tím určitě popere jako chlap.


7. Pořád hledáme někde v Klimkovicích místnost, kde by se přesunulo sídlo sdružení a sklady. Něco už tu bylo, ale bylo to buď drahé, nebo jsme se zatím nedomluvili. Takže nezbývá, než dále hledat.


8. Jiri navrhnul odkládat každý měsíc finanční rezervu, na opravy a nákupy páteřních spojů. Návrh byl přijat Rezerva byla stanovena na 50 000 Kč měsíčně.


9. Alda podal návrh na přijetí všech čekatelů na členství, kteří zaplatili registrační poplatek do 16. 3. 2008. Povinnost platit měsíční příspěvek počala 15 dní po začátku měsíce, v němž byl čekatel přijat. Návrh byl schválen všemi hlasy. Přijetí členové byli zapsáni do seznamu členů sdružení. Návrh byl přijat