Novinky

Dobrý den,

chtěli bychom Vás seznámit s novinkami v naší síti a předat Vám pár informací.

Novinky

  1. 13.6.2005 jsme překlopili celý informační systém na novou verzi, která přináší mnoho změn jak pro naše AP body, tak i pro Vás jako členy. Nyní je možné si zvolit, jak budete platit členský příspěvek na internet. Nyní máte možnost si vybrat, zda budete platit měsíčně, čtvrtletně, půlročně nebo ročně. Myslím si, že mnoho z Vás tuto změnu uvítá. Pokud máte zájem o změnu fakturace, pošlete nám, prosím, e-mail (mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) a my změnu provedeme.
  2. 16.6.2005 se uskuteční náhradní valná hromada.
  3. KlimNet má nové Hot-Line číslo, a to +420 724 619 047. Původní číslo (608 91 11 45) bude platné do 20.6.2005.

Pokyny

Jak a kdy volat na Hot-Line (+420 724 619 047) telefon

Na Hot-Lince se preferují SMS zprávy. Pokud máte nějaký problém, pošlete SMS a podepište se (v telefonu nemáme kompletní seznam členů). Pokud ale chcete osobně mluvit s někým z KlimNetu, tak můžete od 8:00 do 20:00 hod. Po této době se Hot-Line telefon vypíná. Pokud při volání na Hot-Linku Vám odmítneme hovor, tak to není z důvodu, že Vás nechceme slyšet, ale proto, že momentálně člověk na Hot-Lince řeší jiný problém. V takovém případě zavolejte, prosím, za cca. 30 min. Pokud Vám nejde internet, tak si zkontolujte, zda máte vše dobře zapojené (nápajení ovislinku, utp kabel do počítače atd.) a pokud i přesto Vám internet nejede, tak vyčkejte 1 hod. a pak to nahlaste SMSkou na Hot-Linku.

Odpojování neplatičů

S přechodem na nový systém se nyní po 3 dnech po splatnosti faktury provádí odpojení člena ze sítě a na svém počítači se Vám ve Web prohlížeči objeví hlášení o odpojení. Proto Vás žádáme, abyste platili včas a používali správné variabilní symboly, protože pokud používáte špatný variabilní symbol, tak systém Vaši platbu nespáruje s Vaší fakturou a provede odpojení.